Iată o rețetă simplă care folosește alte ingrediente decât cele clasice.
Ingrediente
- un ou vegetal ( este un amestec obținut dintr-o lingură de semințe de in și 3 lingurițe de apă)
- 110 g făină de ovăz ( folosiți ovăz pe care îl măcinați până obțineți consistența unei făine)
- 70 g ciocolată caldă cu portocale Whittard of Chelsea
- o linguriță praf de copt
- 1/4 linguriță sare
- 2 lingurițe ulei
- 180 ml lapte
Preparare:
1. Preparati oul vegetal mixand o lingura de seminte de in cu 3 lingurite de apa. Lasati amestecul sa se odihneasca pentru 10 minute.
2. Intr-un bol amestecati faina de ovaz cu ciocolata calda, sarea si praful de copt
3. Adaugati amestecand continuu uleiul, laptele si oul vegetal
4. Incalziti o tigaie in care ati pus ulei de cocos
5. Puneti cateva linguri din compozitie in tigaie si coaceti 2-3 minute pe o parte si un minut pe cealalta parte.