Usturoi organic cultivat in sudul Italiei, sub forma de granule. Adăugați granulele de usturoi direct în mâncare si scapati astfel de etapele pregatitoare plictisitoare.
Usturoiul sud-european este pur si simplu cel mai bun! Majoritatea usturoiului uscat de pe piață provine din China.
La Mill & Mortar încercăm să cumpărăm materie primă din surse cat cât mai aproape de furnizori pentru a avea cel mai scurt traseu de transport. Pentru acest preparat, am colaborat cu un producător italian de usturoi, care cultivă cel mai sanatos usturoi organic din Abruzzo, în sudul Italiei.
Usturoiul recoltat este uscat la soare, pe pământ, înainte de a fi adus înăuntru pentru curățare și tocare. Se usucă la foc mic timp de 36-38 de ore. De ce usturoi uscat?
Puteți înmuia granulele de usturoi în apă sau oțet înainte de a le pune în dressing sau marinată. Usturoiul uscat are și o notă ușor prăjită, care îl face foarte delicios. Nu în ultimul rând este mult mai simplu de folosit: nu trebuie să il curățați, tăiați sau spalati! Granulele de usturoi înlocuiesc usturoiul proaspăt într-un raport de 1:4 și semnificativ crește durata de valabilitate.
Informații despre produs: Grreutate neta: 70 g Ingrediente: usturoi italian granule Depozitare: intr-un spațiu întunecat, uscat și etanș
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review