Siropul Ruby se prepara din batoane de scortisoara, seminte de cardamom, ghimbir intreg si piper negru, care se combina cu cuisoare, nucsoara si felii uscate de ananas pentru o aroma usor fructata. O sticla de sirop Ruby este suficienta pentru a prepara vin fiert din doua sticle de vin roșu, de 75 cl, sau o cantitate echivalentă de suc. Pentru un gust mai intens puteti adauga in vinul fiert cu siropul Ruby, amestecul nostru de migdale și stafide, înmuiat în vin de porto sau alt alcool sau încercați ananas proaspăt pentru o versiune ceva mai proaspătă. Siropul RUBY se amestecă în vin și se încălzește ușor si nu trebuie să fiarbă.
Tăria alcoolică poate fi redusă prin înlocuirea totală sau parțială a vinului roșu cu suc de coacăze negre, de struguri sau de soc sau poate fi mărită prin adăugarea de vin roșu de porto (în special), snaps, rom, vodcă sau coniac. Amintiți-vă că atunci când adăugați alcool, gustul ar trebui să poată fi doar simțit, nu ar trebui să domine.
Ingrediente: apa, zahar, concentrat de fructe de soc, extracte de: ghimbir*, scortisoara de Sri Lanka*, ienibahar*, coaja de portocala*, cardamom*, cuisoare*. Conservant sorbat de potasiu (E202).
* = organic
Depozitare: A se pastra la rece si ferit de lumina directa a soarelui.
Greutate neta: 35 cl
Depozitare: A se pastra la rece si ferit de lumina directa a soarelui.
Praful de condimente se poate acumula în fundul sticlei.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.